Κώστας Ιντζεγιάν Εκτύπωση E-mail

Στην Σύλβα Τσοπανιάν

Τεύχος: Mάρτιος-Απρίλιος 2009

 

Ο Κωνσταντίνος Ιντζεγιάν μπήκε στη ζωή μας μέσα από την τηλεόραση. Μας κίνησε την περιέργεια το αρμενικό του επίθετο. Θελήσαμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε από κοντά τον ανερχόμενο καλλιτέχνη. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και ταυτόχρονα σπουδάζει υποκριτική στο γ΄έτος στη δραματική σχολή «Ίασμος». Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του Μήτσου στην εβδομαδιαία σειρά του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί, η οποία προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ. Συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 Εργαζόμενη Γυναίκα, όπως επίσης και στην καθημερινή σειρά Οδός Παραδείσου 7, που παλαιότερα μετέδιδε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

 

 

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την επιτυχημένη σειρά στην οποία συμμετέχετε και τη συνεργασία σας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα.

 

Πώς αισθάνεσθε που είστε στην ομάδα ενός τόσο καταξιωμένου ηθοποιού, όπως ο Γιάννης Μπέζος;

Είναι μεγάλη τιμή να σε επιλέγει ένας καταξιωμένος άνθρωπος στη δουλειά του και να σου εμπιστεύεται μέρος αυτής.

 

Θα σας ενδιέφερε να παίξετε στον κινηματογράφο;

Φυσικά και με ενδιαφέρει. Άλλωστε μέσα από το σινεμά άρχισε να μ’ ενδιαφέρει η υποκριτική.

 

Ένας διακεκριμένος αρμένιος σκηνοθέτης είναι ο Ατόμ Εγκογιάν. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να συνεργαστείτε μαζί του;

Έχω παρακολουθήσει την ταινία «Αραράτ» και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελες να σου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψεις μαζί του.

 

Είστε αρμενικής καταγωγής. Θα επιθυμούσατε να παίξετε ένα ρόλο που θα είχε σχέση με την καταγωγή σας;

Δυστυχώς, το μόνο που έχω είναι το επίθετο. Ο πατέρας μου, όπως και ο παππούς μου, έχουν γεννηθεί στην Αθήνα και έτσι δεν έχω κάποια επαφή. Θα ήθελα, όμως, κάποια στιγμή να επισκεφθώ την Αρμενία.

 

Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα;

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω του χρόνου. Ελπίζω κάτι ενδιαφέρον. Προς το παρόν συνεχίζω τα γυρίσματα για το «Ευτυχισμένοι μαζί» και τα μαθήματα στη δραματική σχολή, την οποία τελειώνω φέτος.

 


Share
 

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

"Δέχομαι"


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ


διαφήμιση στο αρμενικά

armenian community

Online Επισκέπτες

Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους