Επείγουσα Ανακοίνωση Εκτύπωση E-mail

Ένα ακόμα δυσάρεστο μέτρο έρχεται να προστεθεί στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα: με βάση το άρθρο 48 του νόμου 3986 (Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012−2015, ΦΕΚ 152/1-7-2011) καταργήθηκαν τα μειωμένα ταχυδρομικά τέλη στην αποστολή εφημερίδων και περιοδικών. Πρακτικά, για τα «Αρμενικά», αυτό σημαίνει τον δεκαπλασιασμό των εξόδων αποστολής. Πρόκειται για ένα κόστος δυσβάστακτο, στο οποίο το περιοδικό μας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Μοναδική λύση στο αδιέξοδο αυτό είναι να αναλάβουν οι αναγνώστες τα έξοδα της ταχυδρομικής αποστολής του περιοδικού και ένα μέρος των λειτουργικών του εξόδων, καταβάλλοντας το ποσό των 15 ευρώ για τα τέσσερα τεύχη που θα κυκλοφορούν ετησίως.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με δυσφορία από τη συντακτική επιτροπή του περιοδικού, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι οικονομικά η χρονιά αυτή για όλους και αναλογιζόμενη ότι θα περιοριστεί, δυστυχώς, ο αριθμός των ανθρώπων που λαμβάνουν και διαβάζουν το περιοδικό. Ωστόσο, όσο και αν αναζητήθηκαν άλλες λύσεις, κάτι που καθυστέρησε σημαντικά την κυκλοφορία αυτού του τεύχους, δεν κρίθηκε καμία προσφορότερη.

Επομένως, μετά την παραλαβή αυτού του τεύχους και έως τις 15 Δεκεμβρίου 2011 οι αναγνώστες που επιθυμούν να λαμβάνουν το περιοδικό πρέπει να καταβάλουν το ποσό των

15 ευρώ που θα καλύπτει την

αποστολή τεσσάρων τευχών για το έτος 2012.

 

Τρόποι κατάθεσης ποσού:

Κατάθεση στην Εurobank 0008/33/0200223836 αναγράφοντας το όνομα με το οποίο παραλαμβάνετε το περιοδικό και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ταχυδρομική επιταγή, αναγράφοντας το όνομα με το οποίο παραλαμβάνετε το περιοδικό και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν υπάρχει δυσκολία με τους δυο παραπάνω τρόπους, τηλεφωνήστε μας στα εξής τηλέφωνα: 210 7640250, 210 7601606, 6977887314 ή γράψτε μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Όλα αυτά δεν επηρεάζουν την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε διαρκώς το περιεχόμενο και την εμφάνιση του περιοδικού.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όσους μας στηρίζουν σ' αυτή την προσπάθεια με τη δουλειά τους, τα σχόλιά τους, τη συμπαράστασή τους τις διαφημιστικές καταχωρίσεις και ιδιαίτερα τις δωρεές τους, που ήταν και θα παραμείνουν για το περιοδικό η βασική πηγή εσόδων.

 

Η Συντακτική Επιτροπή

Share
 

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

"Δέχομαι"


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ


διαφήμιση στο αρμενικά

armenian community

Online Επισκέπτες

Έχουμε 24 επισκέπτες συνδεδεμένους