Διαφημιστείτε στα Αρμενικά Εκτύπωση E-mail
Τα «ΑΡΜΕΝΙΚΑ» είναι ένα τριμηνιαίο ελληνόφωνο περιοδικό, το οποίο εκδίδεται ανελλιπώς από τον Μάιο του 1998 και έκτοτε έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό ανάμεσα σε αρμενίους και έλληνες αναγνώστες.
Η ύλη του περιοδικού μεταφέρει στους αναγνώστες την επικαιρότητα της Αρμενίας και της αρμενικής διασποράς, ενώ παράλληλα στις σελίδες του φιλοξενούνται συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιστημονικού χώρου. Η θεματολογία περιλαμβάνει ειδησεογραφία, πολιτιστικά, πολιτικά, αθλητικά, κοινωνικά και ιστορικά θέματα.
Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν και μέσω των ΕΛΤΑ διανέμεται σε 2.500 οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Αττικής (Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Νίκαια, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ηλιούπολη, Αργυστρούπολη, Καρέας, Βύρωνας, Καισαριανή, κ.α.), της Θεσσαλονίκης, τους υπόλοιπους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης (Σέρρες, Καστοριά, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστειάδα, Διδυμότοιχο), την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.
Το περιοδικό «ΑΡΜΕΝΙΚΑ» με την εγκυρότητα των θεμάτων του και την δυναμικά αναπτυσσόμενη αναγνωσιμότητά του, αποτελεί το ιδανικό βήμα για την προβολή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωστών και πιθανώς νέων πελατών σας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να δημιουργήσουμε τη διαφήμιση που θα θέλατε, για την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας.

Σε όλους τους διαφημιζομένους, παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις:

15% για καταχώρηση για δεύτερη φορά, για οποιουδήποτε μεγέθους καταχώρηση ίσης ή μικρότερης αξίας από την αρχική.

25% για καταχώρηση για τρίτη ή και περισσότερες φορές, για οποιουδήποτε μεγέθους καταχώρηση ίσης ή μικρότερης αξίας από την προηγούμενη φορά.
Σημειώνεται ότι οι διαστάσεις του περιοδικού είναι 21cm x 28cm

Η κάθε καταχώρηση επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. & αγγελιόσημο 20% επί της αξίας της καταχώρησης, υποχρέωση για την καταβολή του οποίου έχει ο διαφημιζόμενος.

Τηλ.: 210 76 01 606 Fax: 210 76 01 606
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
Η γραμματεία του περιοδικού λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00.
 

Share
 

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

"Δέχομαι"


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ


διαφήμιση στο αρμενικά

armenian community

Online Επισκέπτες

Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένους