Γιατί έχασε η Αρμενία PDF Εκτύπωση E-mail

GIATI XASAME

Ο στρατηγικός ναρκισσισμός συνίσταται στην υποκειμενική ενασχόληση με τον εαυτό του. Σε αυτήν την περίπτωση, εαυτός του χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη κυβέρνηση που ασκεί την εξουσία και τη διαχείριση ενός κράτους.

Αυτή η ενασχόληση συνδέεται περαιτέρω με την παραμέληση της επιρροής που ασκούν οι εξωτερικοί παράγοντες στην πορεία των γεγονότων. Ο στρατηγικός ναρκισσιστής αποδίδει μονομερώς τα αποτελέσματα σχεδόν αποκλειστικά στις δικές του ενέργειες και αποφάσεις, αρνούμενος έτσι τη δράση στο αντίπαλο κράτος και υποτιμώντας τον βαθμό στον οποίο οι αποφάσεις που λαμβάνονται από το εχθρικό κράτος θα επηρεάσουν την πορεία των εξελίξεων. Εγγενώς, ο στρατηγικός ναρκισσισμός υποφέρει από ευσεβείς πόθους. Οι κυβερνήσεις της Αρμενίας, από το 1998 μέχρι τον πόλεμο του Αρτσάχ το 2020, υπέφεραν από στρατηγικό ναρκισσισμό.

Περισσότερα...

Share
 

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

"Δέχομαι"


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ


διαφήμιση στο αρμενικά

armenian community

Online Επισκέπτες

Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους