Πίτα καυτερή με Σουτζούκι Εκτύπωση



Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτα ή κουρού
1/2 μπαστούνι καυτερό αρμένικο σουτζούκι
1 ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι
400 γραμ. τριμμένο κίτρινο τυρί  
λίγο λάδι

Εκτέλεση
Κόβουμε το σουτζούκι σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις αρχίζει και βγάζει το λάδι του προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε διαρκώς να σωταριστούν καλά και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα.
Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει σχεδόν στεγνή η σάλτσα μας.
Εν τω μεταξύ αλοίφουμε ένα πυρέξ με λίγο λάδι και στρώνουμε το φύλλο. Βάζουμε το μισό τυρί, από πάνω τη σάλτσα με το σουτζούκι και τελειώνουμε με το υπόλοιπο τυρί.

Κλείνουμε την πίτα μας, αλοίφουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε περίπου 1/2 ώρα σε μέτριο φούρνο στους 170 C.